Sponsoren

De organisatie kijkt terug op een fantastische editie van de Bommelerwaardse Paardendag in 2019. Binnen alle disciplines van de paardensport werd er een gevarieerd programma aangeboden. Wij danken daarvoor alle sponsoren die het dit jaar mogelijk hebben gemaakt om een succesvol evenement te organiseren. Als sponsor bent u een onmisbare schakel bij de realisatie en voortgang van het evenement!
Ook in 2021 biedt de Bommelerwaardse Paardendag sponsoren verschillende mogelijkheden in de vorm van verschillende sponsorpakketten die geheel naar eigen wens kunnen worden samengesteld. Wij zijn dankbaar dat wij al een aantal sponsoren aan ons evenement hebben kunnen binden!

Mogelijkheden

Paardensport is binnen Provincie Gelderland één vijf belangrijkste sporten. Uit onderzoek van Provincie Gelderland blijkt dat Gelderland, met circa 78.000 beoefenaars van de paardensport, de grootste paarden(sport)provincie van Nederland is. Het gemiddelde jaarlijkse bestedingspotentieel onder de paardensporters binnen de provincie Gelderland is ruim € 88.000.000,-. De Bommelerwaardse Paardendag wordt gehouden in de Gelderse plaats Ammerzoden en heeft zich ontwikkeld tot een succesvol paardensportevenement met “presenting partners” en verschillende sponsors.
Wilt u de merkbeleving van uw product versterken, uw netwerk uitbreiden of een nieuwe doelgroep bereiken? Overweeg dan sponsoring van de Bommelerwaardse Paardendag en ontdek onze verschillende mogelijkheden!

Sponsorpakketten
De Bommelerwaardse Paardendag biedt verschillende mogelijkheden in de vorm van vooraf bepaalde sponsorpakketten. Uiteraard kunnen deze pakketten in overleg geheel worden aangepast naar uw wensen. Naast de sponsoropties binnen de verschillende pakketten bieden wij u:
– Parkeergelegenheid nabij evenement op VIP Parkeerplaats
– De gehele dag toegang tot de VIP Tribune
– Een ontmoetingsplaats voor en met overige sponsoren, genodigden en belangstellenden
– Contact met de paardensportdoelgroep binnen de Bommelerwaard

————————————————————-
Hoofdsponsor | € 250,-
– Categorieprijs vernoemd naar uw bedrijfsnaam
– Naamsvermelding ring
– Logo en link op de website
– Reclame op A locatie terrein
————————————————————-
Co-sponsor | € 125,-
– Naamsvermelding ring
– Logo en link op de website
– Reclame op terrein
————————————————————-
Goud sponsor | € 100,-
– Logo en link op de website
– Reclame op terrein
————————————————————-
Zilver sponsor | € 50,-
– Logo en link op de website
————————————————————-
Brons sponsor | € 25,-
– Naamvermelding op website