Word jij de nieuwe Bommelerwaardse Kampioen 2022?

Woon jij in de Bommelerwaard of ben je lid van een paardensport-vereniging of manege stal in de Bommelerwaard, dan maak je kans om Bommelerwaards kampioen te worden! Woon je niet in de Bommelerwaard, dan ben je toch van harte welkom om deel te nemen aan de wedstrijden.

Zaterdag 3 september 2022 staat het terrein bij de Gelderse Boys te Ammerzoden helemaal in het teken van de paardensport tijdens de Bommelerwaardse Paardendag! Een dag lang kunt u genieten van diverse clinics, 'officiële' KNHS dressuurwedstrijden en 'recreanten' onderlinge wedstrijden dressuur, springen en bixie. De dag zal geheel in teken staan van ‘Sport en Spektakel’. De wedstrijden worden georganiseerd door de Stichting Bommelerwaardse Paardendag in samenwerking met de rijvereniging de Gelderse Boys.

In de ochtend zullen de diverse dressuurwedstrijden gereden worden. Van Bixie- t/m Z-niveau zullen de deelnemers strijden om de kampioenstitel! Je kunt hier zowel onderling als officieel voor winstpunten aan mee doen.

In de middag ligt er een prachtig parcours klaar voor de lenigen onder ons. Spring jij de sterren van de hemel? Dan moet je hier zeker bij zijn! Dit is een wedstrijdonderdeel dat niet voor officiële punten telt en vrij is voor iedere combinatie om aan deel te nemen. Ook de bixie springruiters zijn van harte welkom.

Daarna zijn de overkampingen dressuur en recreanten voor de kampioenstitels!

Wie weet word jij de beste dressuurruiter paarden of pony’s van de dag regio Bommelerwaard en win je de “Bommelerwaardse Paardendag Kampioensbeker”, of recreantruiter paarden of pony’s van de dag regio Bommelerwaard en win je de “Jos dun Arend Bokaal”, of springruiter paarden of pony’s van de dag regio Bommelerwaard en win je de “Giel Goesten Bokaal”. Ook voor de winnaar van de Bixie "de kleinste talenten" is er een mooie beker en iedere Bixie deelnemer krijgt een leuk presentje.

Aan het einde van de dag zijn alle prijsuitreikingen en worden de kampioenen gehuldigd.

Gedurende de hele dag zijn de coupons op te halen bij het secretariaat en zal er worden gemeld of je mag overkampen, alle prijsuitreikingen zijn aan het einde van de dag!

 

Opgeven

Opgeven voor de officiële KNHS dressuur wedstrijd via MijnKNHS.

Opgeven voor de onderlinge wedstrijd (dressuur/springen/Bixie) kan online via de Gelderse Boys, klik hier voor webshop.

  • KNHS dressuur pony €10,- per proef
  • KNHS dressuur paard €12,50 per proef
  • Onderling dressuur pony €10,- per proef
  • Onderling dressuur paard €12,50 per proef
  • Onderling springen pony €10,- per parcours
  • Onderling springen paard €12,50 per parcours
  • Bixie dressuur €7,50 per proef
  • Bixie springen €7,50 per parcours